17
May
11

Avril Lavigne Rock on Jakarta

tanggal 11 mei kemarin jakarta kedatangan lagi artis luar. kali ini yang sowan adalah artis cute, sumpah lucu banget, artis asal kanada, Avril Lavigne. kenapa gw bilang lucu, ya emang lucccuuu, mukanya yang baby face terus gigi gingsulnya bikin doi tambah luucuuuu, hehehe XD

Avril mampir maen di jakarta dalam rangka tour album terbarunya Goodbye Lullaby. lagunya enak-enak semua kok, pokoknya pasti pada suka deh lagunya avril yang baru. klo mao donlod album nya bisa disini kok.

Keep Rock on!!!

X)

Advertisements

0 Responses to “Avril Lavigne Rock on Jakarta”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


May 2011
M T W T F S S
« Feb   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

tweet :)

Blog Stats

  • 17,257 hits

%d bloggers like this: